МИРАКОВСКА НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ ВО КАВАДАРЦИ

27 јуни, 2020
Потпретседателката на НСДП и носителка на листата за пратеници во Изборната единица 4, Соња Мираковска денес на средби со граѓани во Кавадарци

Туризмот кој како гранка беше најпогоден од епидемијата го опфативме уште во првиот сет на економски мерки.

Во Кавадарци непосредно се запознавме со проблемите во овој сектор.
Дали можеме да направиме повеќе за туризмот? – Сигурно!
#Можеме #СДСМ #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство