Мираковска на Регионална конференција на тема: ,,Унапредувањето на родовата еднаквост во парламентите”

24 јуни, 2023

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Sonja Mirakovska учествува на Регионалната конференција на тема: ,,Унапредувањето на родовата еднаквост во парламентите”.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство