МИРАКОВСКА НА ДИСКУСИЈА ВО СОБРАНИЕТО НА РСМ ЗА НАЦРТ – ПАТОКАЗИТЕ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО И РЕФОРМА НА ЈАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

22 декември, 2023

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска учествуваше во дискусијата на Националниот совет за евроинтеграции (НСЕИ) и Комисијата за европски прашања на Собранието (КЕП) за нацрт-патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација.

 

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство