Мираковска и Заев во посета на Ново Село

2 јули, 2020

Соња Мираковска, потпретседателка на НСДП и носителка во ИЕ.4 денеска беше во посета на Ново Село заедно со Зоран Заев.

Посетата ја почнаа од пазарот. Разговаравме и со трговците и со земјоделците.

Големо задоволство е кога ќе видите дека овие луѓе Ве чувствуваат како партнер во креирањето на земјоделските политики.

#Можеме #СДСМ #НСДП

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство