МЕГАФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГОЛЕМИОТ ГРАЃАНСКИ СОБИР НА ЗДРУЖЕНАТА ОПОЗИЦИЈА

6 април, 2014

МЕГАФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГОЛЕМИОТ ГРАЃАНСКИ СОБИР НА ЗДРУЖЕНАТА ОПОЗИЦИЈА ОД ПЛОШТАДОТ „ПЕЛА“ ВО СКОПЈЕ

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство