Маневски и Јаќимовиќ на свечена седница за доделување на 11 ноемврсиките награди по повод Денот на ослободувањето на Куманово

12 ноември, 2020

По повод 11 Ноември, Ден на ослободувањето на Куманово се одржа Свечена седница, на која беа доделени Ноемвриските награди и благодарници. На свеченоста присуствуваа Зоран Маневски, член на Извршниот одбор на НСДП и заменик министер за економија, како и Благојче Јаќимовиќ,  претседателот на НСДП-Куманово и член на Советот на општина Куманово.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство