ЛК НСДМ ПРИЛЕП ГО ОДБЕЛЕЖА 21 МАРТ „ДЕНОТ НА ЕКОЛОГИЈАТА“

21 март, 2016

Локалниот клуб на Нова социјалдемократска младина Прилеп по повод Денот на пролетта и на екологијата 21 Март под мотото „НАША ЖИВОТНА СРЕДИНА – НАША ИДНИНА, НАШАТА ИДНИНА – НАША ОДГОВОРНОСТ! ЗА ЧИСТ ПРИЛЕП!

12376300_10207629273402557_8894624218029617242_n

Младите од НСДП во центарот на градот поделија флаери со цел подигање на свеста кај младите за почиста и поздрава животната средина.

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство