ЛИРИДОН ЈАКУПИ ИЗБРАН ЗА СЕКРЕТАР НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НСДП – ГАЗИ БАБА

30 септември, 2023

На состанокот на Извршниот одбор на Општинската организација на НСДП  Гази Баба, Лиридон Јакупи избран за секретар на општинската организација на НСДП Гази Баба!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство