ЛИДЕРОТ НА НСДП ТИТО ПЕТКОВСКИ ГОСТИН ВО „24 АНАЛИЗА“

23 септември, 2015

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство