КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ЛОКАЛНИОТ КЛУБ НА НСДМ-ПРИЛЕП

23 февруари, 2016

Локалниот клуб на Нова социјалдемократска младина Прилеп под мотото „ДАДЕТЕ ПОДАРОК ЖИВОТ, ДОНИРАЈ КРВ“ традиционално ја организираше 5-тата по ред крводарителска акција во соработка со Црвен крст Прилеп и Центарот за трансфузиона медицина Битола . 

Да се биде хуман значи да се покаже грижа за другите. Младите на ОО НСДП Прилеп се обединија со заедничка цел да и служат на хуманоста како една од најголемите човечки вредности.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство