Котески: Казната за непрописно паркирање не важи за градоначалникот на Битола

22 октомври, 2014

На денешната седница на советот на општина Битола, советникот од НСДП Благојче Котевски со фотографии в рака постави неколку прашања за како што рече непрописно паркирање на автомобилот на градоначалникот.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство