Координаторот на ЦИШ на НСДП за ИЕ.5 Зоран Георгиев на средба со членовите на ОИШ на НСДП Кичево

8 јули, 2020

▶️Координаторот на НСДП за ИЕ.5 Зоран Георгиев-Микша на координативен состанок со ОИШ на НСДП Кичево.

▶️НСДП дава значаен придонес во промоција на изборната програма на коалицијата #Можеме, воедно се промовира и изборната програма на НСДП “Одлучно и чесно”!

#МОЖЕМЕ #НСДП Гласај за број 3️⃣

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство