Караванот на коалицијата “Заедно напред„ утре ќе биде на средби и трибини во Јегуновце, Теарце и Брвеница, и граѓански митинг во Тетово

10 април, 2019

Централниот караван на коалицијата „Заедно напред!“ во текот на денешниот ден ќе биде на средби со граѓаните на Јегуновце, Теарце, Брвеница и Тетово

Во текот на денешниот ден (10.04.2019, Среда), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски ќе биде со граѓаните Јегуновце каде во централното градско подрачје ќе има трибина со граѓаните во 15.30 часот, подоцна во 16.45 часот ќе биде на граѓанска трибина во Теарце (парк, пред општината).

По средбите со граѓаните и граѓанските трибини, Пендаровски во 18.15 часот ќе учествува на граѓанска трибина со граѓаните на Брвеница во централното градско подрачје.

Подоцна, со почеток во 20.40 часот, на градскиот плоштад во Тетово, ќе се одржи централниот настан граѓански Митинг, каде свое обраќања ќе имаат заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, и претседателот на СДСМ, Зоран Заев, (пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски)

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство