Караван на коалицијата Заедно напред денес ќе биде на средби со граѓаните на Сопиште и Студеничани, и трибини во Центар и Аеродром

2 април, 2019

Почитувани,

Централниот караван на коалицијата Заедно напред! Утре ќе биде на средби со граѓаните на Сопиште и Студеничани, и граѓански трибини во Центар и Аеродром.

Во текот на утрешниот ден (02.04.2019, вторник), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски ќе биде помеѓу граѓаните на општина Сопиште во 15.30 часот, а во 17.00 часот, ќе се сретне со граѓаните од општина Студеничани.

По средбите со граѓаните на Сопиште и Студеничани, во 18.30 часот Стево Пендаровски ќе учествува на отворена трибина со граѓаните на Центар (кај фонтана).Подоцна, со почеток во 20.00 часот, кај паркот „Јане Сандански“ во Аеродром, ќе се одржи централниот настан, отворена трибина со граѓаните на општина Аеродром на која ќе се обрати Стево Пендаровски.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство