Кандидатот за пратеник од НСДП во ИЕ.5 Зоран Георгиев во посета на МО Коле Канински

8 април, 2014

Кандидатот за пратеник од НСДП во ИЕ.5 Зоран Георгиев во посета на МО Коле Канински

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство