ИЗБРАНО НОВО РАКОВОДСТВО НА НСДП-ГАЗИ БАБА

30 мај, 2015

На ден 28 мај 2015 година со почеток во 19 часот во хотел Континентал се одржа Изборна конференција на општинската организација на НСДП во Гази Баба.

На Конференцијата беа избрани нов Претседател, Извршен и Надзорен одбор на ОО на НСДП Гази Баба.

За претседател на општинската организација е избран актуелниот советник од НСДП во Советот на општина Гази Баба, г-дин Ѓоре Стојковски.

На Конференцијата присувствуваше претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски, кој им се обрати на присутните делегати.

20150528_191853

 

11358885_10204592738838385_548349026_n

 

11297703_10204593141248445_1232758032_n

 

11358859_893856414009552_1878909089_n

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство