ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НСДП ОХРИД, МИЛЕНА ГРОЗДАНОВСКА ИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКА

1 април, 2023
Во хотел Unique во Охрид се одржа Изборна конференција на ОО на НСДП Охрид.
На Конференцијата за претседателка на ОО на НСДП Охрид беше избрана Милена Гроздановска, член на Советот на општина Охрид од редовите на НСДП.
Исто така беа избрани Извршен одбор и Надзорен одбор на општинската организација.
Пред присутните делегати се обратија претседателот на НСДП Горан Мисовски и новоизбраната претседателка на општинската организација Милена Гроздановска.
На Конференцијата беа присутни генералниот секретар на НСДП Мики Милковски, потпретседателите Јулијана Цековска, Соња Мираковска и Драги Крстев и членови на Извршниот одбор и Централниот одбор на НСДП.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство