ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОО НА НСДП-ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

22 ноември, 2019

На 20 ноември 2019 година во Домот на културата во општина Ѓорче Петров во Скопје се одржа Изборна конференција за избор на носителите на функции и органи на ОО на НСДП-Ѓорче Петров.

На конференцијата присуствуваа претседателот Тито Петковски кој се обрати пред присутните, потпретседателката Зорица Апостолска и секретарот Кристијан Трајковски.

Делегатите за претседател на ОО на НСДП-Ѓорче Петров го избраа Теодор Тодоровски, а исто така беа избрани и членови на Извршниот одбор и Надзорниот одбор на општинската организација.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство