ИВАН ТРАЈКОВСКИ ОД НСДМ -НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА МЛАДИНА НА ЗАВРШНИОТ НАСТАН НА АКАДЕМИЈАТА ЗА ПОЛИТИЧКА ДЕБАТА

12 март, 2024

ИВАН Трајковски од НСДМ-Нова социјалдемократска младина учествуваше на завршната дебата од академијата.

Овој настан беше организиран од WFD како дел од проектот „Практикувај демократија“ финансиран од British Embassy Skopje 🇲🇰🇬🇧 во Скопје.

Нова социјалдемократска младина!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство