ИВАН ТРАЈКОВСКИ ОД НСДМ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА ПОЛИТИЧКА ДЕБАТА

15 февруари, 2024

Иван Трајковски од младинската организација на Нова социјалдемократска партија (НСДМ) учествуваше на Академијата за политичка дебата од Фондацијата за демократија на Вестминстер поддржана од Британската амбасада.
WFD Western Balkans

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство