ИНТЕРВЈУ ЗА МИА.МК на директорот на АД за стопанусување со станбен и деловен простор, Кристијан Трајковски

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство