ЃОРГИЕВ И КОЖУВАРОВСКА НА ТРИБИНА ВО БИТОЛА НА ТЕМА „РЕЗУЛТАТИ ШТО ПРАВАТ РАЗЛИКА”

28 мај, 2023
Денес во Народниот театар во Битола, со почеток во 12.30 часот, се одржа тематска трибина: „Разултати што прават разлика“❗️
🛣️Трбината е на тема „Градиме инфраструктура за иднината“.
На трибината свое обраќање ќе имаа:
🟦🟨Зоран Ѓоргијев, Директор на АДССДП и член на Извршниот одбор на НСДП – Нова социјалдемократска партија,
🟦🟨Гордана Кожуваровска, Републички совет за безбедност на патиштата и член на Централниот одбор на #НСДП
▫️Сања Лукравеска, Заменик претседателка на СДСМ
▫️Благој Бочварски, Министер за транспорт и врски
▫️Митко Трајчулески, претседател на Комисија за транспорт и врски СДСМ
▫️Горан Сугарески, поранешен Министер за транспорт и врски
▫️Јасминка Буневска Талевска, проф. Д-р – Универзитет Св. Климент Охридски Битола
▫️Андреја Серафимовски, Здружение на градежништвото при СКМ

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство