Горан Мисовски оствари средба со пратениците од Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

15 јули, 2022
Претседателот на НСДП и потпретседател на Собранието на Република Северна Македонија г.Горан Мисовски оствари средба со пратениците од Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, Алекс Собел и Сефен Дохти! 🇲🇰 🇬🇧

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство