ГОЛЕМА ПОДДРШКА ЗА НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СТЕВО ВО КРИВА ПАЛАНКА И РАНКОВЦЕ

14 април, 2024

Голема подршка за европската иднина на нашата татковина од жителите на Ранковце и Крива Паланка, каде денес претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски со шефот на Централниот изборен штаб на НСДП Мики Милковски и раководствата и активистите од НСДП општинска организација Ранковце и ОО НСДП Крива Паланка го промовираа кандидатот за претседател Стево Пендаровски.

           

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство