ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ СО КООРДИНАТОРОТ НА НСДП ЗА ИЕ.2 ЈАЌИМОВИЌ ПРИСУСТВУВАА НА ОТВОРАЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ШТАБ ЗА ИЕ.2 НА ЕВРОПСКАТА КОАЛИЦИЈА ВО БУТЕЛ

22 февруари, 2024

Шефот на Централниот изборен штаб на НСДП – Нова социјалдемократска партија генералниот секретар Мики Милковски, заедно со координаторот на НСДП – Регионален изборен штаб за Изборна единица 2 Благојче Јаќимовиќ присуствуваа на отворањето и промоцијата на Регионалниот изборен штаб на Европската коалиција предводена од СДСМ, во која учествува и НСДП, за Изборната единица 2 во општина Бутел.

На отворањето на штабот и промоцијата на шефот на РИШ за ИЕ.2 присуствуваа и шефот на ОИШ на НСДП-Гази Баба, Иван Трајковски, шефицата на ОИШ на НСДП-Ѓорче Петров, Маја Стојковска, секретарите на општинските организации и членови и симпатизери на НСДП.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство