ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ НА ПОЛОЖУВАЊЕ ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

11 декември, 2023

Генералниот секретар на НСДП – Нова социјалдемократска партија Мики Милковски положи цвеќе пред споменикот на Св.Климент Охридски пред Универзитетската библиотека Св.Климент Охридски по повод државниот празник и учествуваше на свечената академија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство