ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 20 ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

27 февруари, 2024

По повод одбележувањето на 20 годишнината од смртта на поранешниот Претседател Борис Трајковски генералниот секретар на НСДП – НСДП – Нова социјалдемократска партија Мики Милковски положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на Градските гробишта во Бутел.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство