ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР И ШЕФ НА ЦИШ МИЛКОВСКИ НА СРЕДБИ СО РАКОВОДСТВАТА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ВО ЧЕШИНОВО-ОБЛЕШЕВО, ЛОЗОВО И ВЕЛЕС

22 февруари, 2024

Шефот на Централниот изборен штаб на НСДП – Нова социјалдемократска партија Мики Милковски заедно со заменикот шеф на ЦИШ Др.Венцо Вуинов и координаторот на Регионалниот изборен штаб на НСДП за Изборната единица 3️⃣ Оливер Досевски, денес остварија средби со раководствата на општинските организации на партијата во:
-️ОО НСДП Чешиново-Облешево;
-ОО ️НСДП Велес и
-ОО НСДП Лозово.
Средбите се одржуваат за организационо подготвување на општинските организации на партијата и отворење на изборни штабови во овие општини за претседателските и парламентарните избори.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство