(ГАЛЕРИЈА) ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НСДП ГОРАН МИСОВСКИ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 2 АВГУСТ-ИЛИНДЕН ВО КРУШЕВО

3 август, 2022

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство