ФОТОГАЛЕРИЈА: ПРОСЛАВА ПО ПОВОД ОСУМНАЕСЕТТИОТ РОДЕНДЕН НА НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА

19 декември, 2023

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство