ФОТОГАЛЕРИЈА: ЧЕТВРТА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЖЕНИТЕ НА НСДП

8 ноември, 2023

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство