(ФОТОГАЛЕРИЈА): СРЕДБА НА ИЗБОРНИОТ ШТАБ ВО ИЕ.2 ВО КУМАНОВО

23 март, 2016

Фотогалерија од средбата на Изборниот штаб во ИЕ.2 во Куманово

1 2 3 4 5 6 7

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство