ФОТОГАЛЕРИЈА: СРЕДБА МИРАКОВСКА – МИЧЕЛ

10 септември, 2018

Фотогалерија од средбата на Соња Мираковска со Вес Мичел

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство