(ФОТОГАЛЕРИЈА) РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 4

25 октомври, 2016

Фотогалерија од регионалната средба на општинските организации на НСДП од Изборната единица 4 во Прилеп

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство