ФОТОГАЛЕРИЈА: МИРАКОВСКА – СТОЛТЕНБЕРГ

9 септември, 2018

Соња Мираковска-Јенс Столтенберг

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство