ФОТОГАЛЕРИЈА: ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НСДП-БИТОЛА

7 декември, 2019

Фотогалерија од Изборната конференција на НСДП-Битола, одржана на 6 декември 2019 година во хотел Епинал

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство