(ФОТОГАЛЕРИЈА) 10ТИ РОДЕНДЕН НА НСДП

14 декември, 2015

Фотогалерија од прославата на 10тиот роденден на НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство