(ФОТОГАЛЕРИЈА) 10ТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

31 октомври, 2016

Фотогалерија од 10тата седница на Централниот одбор на НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство