(ФОТО) МИРАКОВСКА И КОСТАДИНОВ НА СРЕДБА СО ЖЕНИТЕ ОД СТРУМИЦА

28 јуни, 2020

Борбата за поголеми права на жените никогаш не престанува. Тоа е жива материја. Тоа го докажавме со бројни наши дела. Но тука нема да застанеме. Затоа што #Можеме#СДСМ #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство