ФОТО: ТРЕТА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НСДП-ЦЕНТАР

5 јуни, 2015

Фотогалерија од Третата изборна конференција на општинската организација на НСДП-Центар

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство