(ФОТО) НСДП-ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ГИ ИЗБРА ДЕЛЕГАТИТЕ ЗА ЧЕТВРТИОТ КОНГРЕС

25 март, 2018

НСДП-Ѓорче Петров на 25 март 2018 година во Домот на културата во општина Ѓорче Петров одржа Конференција за избор на делегати за Четвртиот редовен Конгрес на НСДП кој треба да се одржи на 13 мај 2018 година во Скопје. Исто така беа утврдени и кандидатите за претседател на НСДП како и кандидатите за членови на Централниот и Надзорниот одбор на НСДП.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство