(ФОТО): МИТИНГ НА КОАЛИЦИЈАТА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ВО ТЕТОВО

21 април, 2024


 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство