(ФОТО) МИСОВСКИ УЧЕСТВУВАШЕ НА ЈАВНА ДЕБАТА ОРГАНИЗИРАНА ОД ЦИВИЛ

10 мај, 2016

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство