(ФОТО) МИСОВСКИ НА ТРИБИНА ВО ЦЕНТАР НА СКВЕР ЈАДРАН

27 јуни, 2020

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во ИЕ.1 Горан Мисовски учествување и говореше на граѓанската трибина на Сквер Јадран во општина Центар заедно со лидерот на коалицијата Можеме и претседател на СДСМ Зоран Заев, потпретседателката на СДСМ и вицепремиер за економски прашања Мила Царовска и Никола Димитров министер за надворешни работи

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство