(ФОТО) МИСОВСКИ И ДИМИТРОВ НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ ВО КИСЕЛА ВОДА

28 јуни, 2020

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во Изборната единица 1, заедно со носителот на листата за пратеници Никола Димитров, со директорот на Агенцијата за млади и спорт и кандидат за пратеник Дарко Каевски како и со градоначалникот на општина Кисела Вода Филип Темелковски остварија повеќе средби со граѓани на општината на кои ја презентираа Изборната програма на коалицијата Можеме

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство