(ФОТО): МИЛКОВСКИ ОД СТАЈКОВЦИ: РАНКОВЧАНИ И ПАЛАНЧАНИ СЕ ЗА СТЕВО, ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА НА МАКЕДОНИЈА

22 април, 2024

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство