(ФОТО) КОНФЕРЕНЦИНА НА ОО НА НСДП-КУМАНОВО

24 март, 2018

На ден 24 март 2018 година во салата на Советот на општина Куманово се одржа Конференција на ОО на НСДП-Куманово за избор на делегати и носители на функции за Четвртиот редовен Конгрес на НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство