Фото: ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НСДП-ПРИЛЕП

4 февруари, 2020

Фотогалерија од Изборната конференција на општинската организација на НСДП-Прилеп

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство