(ФОТО): БИТОЛА ИЗБИРА ЕВРОПСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ, НСДП БИТОЛА СО ПОДДРШКА ЗА СТЕВО, НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ!

22 април, 2024

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство