ФОРМИРАН ОПШТИНСКИОТ ИЗБОРЕН ШТАБ НА ОО НСДП БИТОЛА

27 февруари, 2024

Со одлука од Централниот изборен штаб на НСДП за шеф на ОИШ Битола назначен е Филип Ивановски, а за заменик шеф назначена е Ема Симјановска.


Продолжуваме СИЛНО и ЧЕСНО за ПРИСТОЕН ЖИВОТ
Победа на претседателските и парламентарните избори во 2024 година

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство